25 октомври 2007

Гласувайте за Мартин Заимов!


Откакто го има Реалполитик не сме си позволявали да отправяме директни внушения кой как трябва да гласува. Но изборите за кмет на София не са просто поредните избори. Ето защо сега ви казваме: ако имате надежда за бъдещето, ако не искате да сте сляпо оръжие в чужди ръце, гласувайте за Мартин Заимов в София.

Ограничаваме се със София, защото в този град живеят близо 1/4 от всички българи и защото София е лицето на България. И още защото Мартин Заимов наистина олицетворява каузата на дясното.

На фона на Бойко Борисов и Бриго Аспарухов, Мартин Заимов е реален, обещаващ кандидат. Нещо повече, той е автентично десен. И ако не искаме бизнес отрядите на Бойко да жънат из Столична община, е крайно време да заемем позиция и да гласуваме.

2 коментара:

Анонимен каза...

Вие от Реалполитик като че ли сте паднали от Луната. Та който и да дойде на власт (било тя общинска или парламентарна), гледа само собствените си интереси и тези на обкръжението си.
Защо не вземете да направите един психологически профил на българина и да го сравните с подобен на който и да е европеец (от бившата Западна Европа)или американец, и тогава провъзгласявайте някой за най-удачен кандидат.

Реалполитик каза...

Съвсем не сме паднали от Луната. Сравняването на манталитети е много интересна тема и работим по въпроса.

Що се отнася до изборите, не сме съгласни. Не е все едно дали Бойко Борисов или Мартин Заимов ще е кмет на София. Изобщо не е все едно. Това, което вие сигурно не знаете е, че доскорошни съратници на Борисов вече не искат да чуят за него, защото той взима каквото му трябва и след това няма подялба на печалбата.

Много ни е странно как никой не го попита - корумпирахте ли се през този половин мандат? НИКОЙ, господин анонимен.

Не е все едно кой управлява София, нито кой управлява България. Ако не вярвате в това, значи не вярвате в демокрацията.