04 юли 2008

Олигофрени по време на криза


Какво се случи според вестник Дневник вчера в София:


Взривът в склада на Министерството на отбраната, пълен с 1500 тона боеприпаси, събуди София в 6.28 ч. Девет часа по-късно огромната експлозия беше последвана от земетресение с магнитуд 3.2 по Рихтер. Зам.-директорът на Института по геодезия на БАН Димчо Солаков отрече връзка между двете събития.


Повече от 40 минути институциите мълчаха какво се е случило в погребите край кв. Челопечене, но затова пък цял ден си разменяха нападки кой е отговорен и какво е свършил. И след 9 ч. жители на най-пострадалите квартали Челопечене и Чепинци се оплакваха пред медиите как никой не ги информира какво става и какво да правят.


Взривът потроши прозорци и покриви в близките до военния склад квартали и разлюля високите блокове в София, а последващите по-слаби експлозии продължиха още няколко часа. Отломка от снаряд падна на една от пистите на аерогара София и летището беше затворено - първоначално до 14.30 ч., а после забраната за излитане и кацане беше удължена, което създаде пълен хаос. Летището беше отворено малко след 19 ч. Взривната вълна изпочупи прозорци на стария терминал на летището.


Преведено на човешки език горното означава – хиляди изплашени до смърт, трайни увреждания на психическото, а може би и на физическото им здраве.


Наблюдаваме огромна липса на държавност. Само органите на МВР заслужават известна похвала, защото им стигна акъла да отцепят веднага района.


Сега няма да ви обясняваме как и защо се е получил взрива. Единствената ни цел в момента е да представим списъка на олигофрените, които нищо не свършиха, а даже попречиха на нормализирането на обстановката.


  1. емел етем – по очевидни причини. Както и да я наречем ще е малко. Тази жена или сама ще напусне поста си, или ще бъде линчувана - рано или късно.
  2. Златан Стойков – началникът на Генералния щаб е тъп, ограничен идиот, който през цялото време се опитваше да играе ролята на компетентен военен, а всъщност само се страхуваше за топлото си място.
  3. Джевдет Чакъров – излъга хората, че няма никаква опасност. Западни журналисти немееха пред неговия назидателен тон, че „има там някакъв прах”.

Тези хора са вредни, те са опасни. Махнете ги от постовете им.


ВЕДНАГА!

3 коментара:

Анонимен каза...

В България и кризите и олигофрените нямат край.

Анонимен каза...

Уважаеми приятели.Често посещавам вашия сайт,но очаквах да видя коментара ви и по случая Ангел и Камелия Бончеви...

Анонимен каза...

А знае ли се как и защо, в крайна сметка? Припаси ли са се крали, доказателства ли са се унищожавали, какво ли? (Късен коментар, защото аз последвах съветът ви от 15 юли 2008 още преди да започнете блога и сега карам на принципа "по-добре късно, отколкото никога" относно наваксването с информацията за родината...)