16 юли 2008

Първанов лъсна от доклад на ОЛАФ

Пернишкият бизнесмен Людмил Стойков е източил фонда САПАРД, а когато ОЛАФ го хванали, нашата съдебна система го покрила. Съвсем случайно той поведе хорото на президентската кампания на Георги Първанов за втори мандат (вижте и снимката).

Това можете да прочетете в доклад на ОЛАФ.

Ау, каква изненада! Все едно не сме го казвали многократно – да, Георги Първанов е забъркан до ушите в престъпления. Убиха единия му съветник – Емил Кюлев, друг негов съветник – Манол Велев, е жив, но не прилича на човек.

А Гоце си седи на диванчето в Бояна и се чуди какво да прави след като му свърши мандата.

Не знаем какво точно е необходимо – може би да се произнесе папата, за да стане ясно, че Георги Седефчов Първанов е престъпник, който използва президентската институция, за да прикрива други престъпници.

Какво ще стане сега? Пенсионерите, които гласуваха за него, ще си запушат ушите и ще замижат, защото Емилия Масларова им е обещала покачване на пенсиите с по-голям процент от предвидения (например 1,5% вместо 1%). Българските турци, които гласуваха за него, ще си замълчат, защото знаят, че Първанов е точно толкова престъпник, колкото и Ахмед Доган (само че е по-тъп).

За прокурори и съдии изобщо да не говорим.

А ние с вас можем да гледаме отстрани.

3 коментара:

Анонимен каза...

О,това гледане отстрани,хич не ми харесва.Не е нормално,когато ОЛАФ пишат в доклада си,че конкретни имена и фирми близки до Гоце,са източвали пари по програма САПАРД и да няма последствия.Това е лудост.Пак там пише,че над тези бандити има политически чадър.Да не би този чадър да съм го разпънал аз?Нали се сещате,кой може да е...

Анонимен каза...

Нали ще публикувате това...Предстоящата седмица ще е седмица на едно убииство!

Реалполитик каза...

Чадър е меко казано, тук си говорим за палатка. Тя е построена от президента, за да се топлят в нея близките му другари. Когато палатката отеснее, някой остава под дъжда.

По втория коментар - ако наистина знаете нещо важно, предупредете по някакъв начин. С убийства няма да стигнем доникъде. Просто ще се смени караула.