05 януари 2010

Фабриката за убийства на писателиУ
биха Боби Цанков – скандален радиоводещ, измамник и писател. Убиха го точно както убиха Георги Стоев – на улицата, посред бял ден.

Но не само смъртта свързва Цанков и Стоев. Приживе и двамата написаха много неща за организираната престъпност. И още нещо – двамата пишеха за вестник „Уикенд”, даваха интервюта за предаването „Горещо” на Нова телевизия. Постепенно изявите и на двамата ескалираха. Те говореха с все повече шокиращи детайли за кухнята на мафията в България.

Изобщо сценарият се повтаря едно към едно. Нашето убеждение е, че и двамата са манипулирани и използвани от лица, които съзнателно са ги тласкали към тяхната собствена смърт.

Друг е въпросът кой е поръчал убийствата. За Стоев сме сигурни, че поръчката е дошла от „Монтерей”. За Цанков възможностите са много повече.

Впрочем нека не забравяме някои детайли. Последната статия на Цанков съдържаше твърдения, че Мето Илиенски работи под прикритие за американската ДЕА. Според Ицо Петрофф Цанков е бил прикрит хомосексуалист. Вестник „Уикенд” се притежава от Делян Пеевски.

3 коментара:

Ангел Йорданов каза...

ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА, ТРЯБВА ДА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ДРУГАРЯ ЦВЕТАНОВ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ТЕЗИ ИСКАНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДЯВЯВАТ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ! ОСТАВКА !!

Анонимен каза...

България е загубена кауза!
haralanov.blog.bg

Анонимен каза...

Благодаря за интересната информация