18 май 2009

Доган си призна. Спрете го!



Ахмед Доган каза онзи ден:

„Като че ли който поиска да стане политик, започва кампания анти-Доган. Като че ли всички са против нас. Против мен. На тях искам да кажа, че мишката и плъхът се борят помежду си, но не може мишка и плъх да се борят с тигри и лъвове! Всеки трябва да се бори със себеподобните си! Аз нямам намерение да живея на друго място. Ние нямаме намерение да живеем на друго място! На когото не му харесва, да отиде да живее където поиска.”

С това си изявление Доган ни казва няколко неща:


1. Че тотално си е повярвал.
2. Че задачата да се отслаби България според него е в голяма степен изпълнена.
3. Че винаги сме били прави, обявявайки го за поне троен агент.
4. Че идва времето на следващия етап – гонене на българите от България.

Ако оставите този човек да управлява България, скоро ще имате нов политически център на исляма на Балканите. Неговото ноу-хау лесно може да се приложи и на други места – по-лесно, отколкото можете да си представите.

Спрете го! Или си понесете последствията.

5 коментара:

Анонимен каза...

Ислямът изобщо не ни е виновен!!!Страшни са Доган и управляващата Червена Олигархия!

Реалполитик каза...

Ислямът е част от неговия стратегически арсенал и има значение. За Доган е важно да има сплотяващи фактори в ДПС и ислямът си остава основен такъв сплотяващ фактор. Българите в ръководството са за цвят, но няма промяна на основополагащата идеология.

Анонимен каза...

Никой не може да спре Доган!Никой!Той си има властови и финансов ресурс и по всичко изглежда,ще управлява и през следващите ЧЕТИРИ години!Ще му хванат пеша,както се казва!

Реалполитик каза...

А, хм, Ахмед, успокой се :)

Анонимен каза...

Какво очаквате да се случи След предстоящите Парламентарни Избори..?Ако резултатите като проценти в общи линии се запазят..?Вашата прогноза каква е..?haralanov.blog.bg